✔︎ 1-3 DAGER LEVERING✔︎ SENDES FRA OSLO✔︎ FRI FRAKT FRA 999 KR

0

Handlekurven din er tom

Personvern & Cookies

Personopplysninger

Når du handler hos oslotoolcompany.no, er du nødt til å legge igjen opplysninger som navn, epost og adresse. Dette for at vi skal kunne gi deg varene du har bestilt, og når vi eventuelt trenger å kontakte deg, f.eks ifm. leveringsoppdateringer. Det er nødvendig å oppbevare disse opplysningene for sporbarhet i regnskapet, og for å kunne ta hånd om eventuelle reklamasjoner.

Oslotoolcompany.no verken bytter eller selger noen personopplysninger til tredjepart. Våre medarbeidere har taushetsplikt, og som kunde kan du være trygg på at vi tar datasikkerhet på alvor. Vi følger alle lover og regler hva angår håndtering av personopplysninger.

Benyttelse av tredjepart

Oslotoolcompany.no benytter seg av enkelte tjenester fra tredjepart, som får tilgang til enkelte personopplysninger slik som navn og adresse. Vi benytter oss kun av tredjepartsleverandører som har de samme strenge og lovpålagte krav til håndtering av personvernopplysninger som oss.

Bring:

Benyttes av oss for å frakte varene du har bestilt.

Vipps/Stripe:

Våre leverandører av betalingsløsninger.

Shopify:

Vi benytter seg av Shopify som nettbutikkplattform. Opplysningene knyttet til deg som kunde og dine ordre lagres hos Shopify.

Google Analytics:

Brukes for å analysere atferd og kjøpsprosesser. IP-adresser lagres ikke og atferd kan kun hentes ut i anonyme rapporter.

Lucky Orange:

Brukes for å analysere atferd og kjøpsprosesser.

Cookies

Oslotoolcompany.no benytter seg av cookies for å gi våre kunder en best mulig kjøpsopplevelse i nettbutikken. Her lagres enkelte opplysninger som eksempelvis kjøpshistorikk og lagrede handlekurver. 

Slik administrer du informasjonskapsler

Du kan til enhver tid bestemme selv om du ønsker at nettsidene våre skal kunne lagre cookies eller ikke i din nettleser. Hvis du besøker denne guiden til nettvett så kan du enkelt lære hvordan du administrerer dette:

https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Dine rettigheter

Du kan når som helst kontakte oss å be om å få vite de personopplysninger vi har om deg. Med unntak av lovpålagte krav innenfor eksempelvis bokføring eller registrering rundt uoppgjort gjeld, kan du til enhver tid be oss rette eller fjerne opplysninger vi har om deg.

Kontakt

Dersom du har spørsmål vedrørende personvernerklæring eller data vi har registrert om deg, ta gjerne kontakt med oss på info@oslotoolcompany.no

Oslo Tool Company er til en hver tid ansvarlig for personopplysninger som samles inn. Vi er også ansvarlige for å kvalitetssikre våre systemer samt melde inn eventuelle avvik i henhold til lovverket.

Denne erklæringen inneholder de opplysninger du har krav på når data du har lagt inn hos oss behandles, referert til personopplysningsloven §19 og personopplysningsloven §18 1. ledd.